Noh Instagramissa

Luonnollista - terveellistä - lisäaineetonta!

Rapeaksi paahdetut vihreät soijapavut, härkäpavut ja hunajaiset saksanpähkinät sisältävät runsaasti kehollemme tärkeitä kivennäisaineita, proteiineja ja hyviä rasvoja luonnollisessa muodossa. Avaat vain pussin ja terveellinen välipala on valmis!

TUTUSTU TUOTTEISIIN JÄLLEENMYYJÄT TIETOA HISTORIAA AJANKOHTAISTA

TIETOA PAAHDETUISTA SOIJAPAVUISTA

Itä-Aasiasta kotoisin oleva soijapapu on eräs vanhimmista viljelykasveista. Kiinassa soijapapua on viljelty yli 5 000 vuotta ja sitä on kutsuttu muun muassa suureksi aarteeksi, onnen tuojaksi, taivaan linnuksi ja keltaiseksi jalokiveksi. Keisari Shen-nong julisti soijapavun pyhäksi kasviksi ja Keltaisen Keisarin lääketieteellisessä tutkielmassa soijapapu nousee tervehdyttävien vaikutustensa ansiosta muiden tervehdyttävien kasvien yläpuolelle.

Parantavat vaikutukset

Tutkimusten mukaan kuumennetuilla soijatuotteilla on ihanteellinen ravintoarvo. Soijassa on runsaasti isoflavoneja eli kasviestrogeenejä. Japanissa ja Kiinassa soijatuotteiden säännöllisen käytön uskotaan ehkäisevän riskiä sairastua hormoniriippuvaisiin syöpiin, kuten rinta- ja eturauhassyöpään. Soija sisältää myös ruoansulatusta ja suoliston toimintaa edistäviä kuituja.

Täydellinen proteiininlähde

Parhaiten soija tunnetaan erinomaisena proteiininlähteenä (n. 40 % painosta). Ihminen tarvitsee proteiinia päivittäin, koska se ei varastoidu elimistöön. Soijaproteiini on paras mahdollinen proteiinin lähde, koska siitä löytyy kaikki ihmisen tarvitsemat aminohapot, eikä se sisällä lainkaan kolesterolia!

Erinomainen raudanlähde

Runsaan proteiinisisältönsä ohella soijapapu on myös kasvikunnan parhaita raudan lähteitä (lähes kolminkertainen rautapitoisuus esim. pinaattiin verrattuna). Muista tärkeistä hivenaineista soijapapu sisältää runsaasti kalsiumia, kaliumia ja magnesiumia.

Valmis välipala

Yleensä soijapapujen käyttö ravinnoksi edellyttää ennakkotoimenpiteitä. Nämä paahdetut soijapavut ovat kuitenkin sellaisenaan syötäväksi suositeltavia. Raaka-aineena on vihreä soijapapu, jota ei ole muunneltu geneettisesti. Ne on valmistettu kuivapaahtomenetelmällä, jossa rasvaa ei lisätä paahdon aikana. Soijapavut on maustettu miedosti ja soveltuvat herkulliseksi pikaravinnoksi urheilijoille, kasvissyöjille, kehonrakentajille ja kenelle tahansa terveydestään kiinnostuneelle.

SAATAVILLA RUOKAKAUPOISSA YMPÄRI SUOMEN.
KOKEILE JA IHASTU!