Noh Instagramissa

Luonnollista - terveellistä - lisäaineetonta!

Rapeaksi paahdetut vihreät soijapavut, härkäpavut ja hunajaiset saksanpähkinät sisältävät runsaasti kehollemme tärkeitä kivennäisaineita, proteiineja ja hyviä rasvoja luonnollisessa muodossa. Avaat vain pussin ja terveellinen välipala on valmis!

TUTUSTU TUOTTEISIIN JÄLLEENMYYJÄT TIETOA HISTORIAA AJANKOHTAISTA

NOH:IN HISTORIIKKI

NOH:in toiminta sai alkunsa kun Janne Kontala suoritti Helsingin kauppakorkeakoulun pienyrittäjätutkintoa. Keväällä 2002 taukoevääksi mukaan otetut paahdetut soijapavut herättivät uteliaisuutta, opiskelutoverit halusivat maistiaisia. Yllättäen palaute oli yksimielisen myönteistä: nämähän ovat hyvänmakuisia.

Seuraava askel oli tilata pieni koe-erä, josta saatiin samankaltaista palautetta kun tuotetta esiteltiin Helsinki City Marathonin yhteydessä. Useimmat ravintotietoiset maratoonarit totesivat, että soijan proteiiniprofiili on kasvikunnan kärkeä. Tästä se sitten lähti.

Tuotetta sai aluksi Heinon tukusta, mutta pikku hiljaa pääkaupunkiseudun K-kaupat alkoivat innostua. Tuntemattoman näköinen tuote alkoi mennä kaupaksi heti kun Janne tuli pitämään maistatustilaisuuksia asiakkaille.

Tuotevalikoimaa laajennettiin pikku hiljaa. NOH on kokeillut myös vesimeloninsiemeniä, kurpitsansiemeniä, makeita saksanpähkinöitä ja härkäpapuja. Etenkin härkäpapuja kohtaan kiinnostus on lisääntynyt viime vuosina, eikä suotta: härkäpavuissa on suhteellisesti soijaakin enemmän proteiinia.

SAATAVILLA RUOKAKAUPOISSA YMPÄRI SUOMEN.
KOKEILE JA IHASTU!